Ben jij een ontwerper of kunstenaar met een grote interesse voor journalistieke en maatschappelijke vraagstukken? Of ben jij een journalist of onderzoeker die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van design? Spark Narration is een programma van VersPers en ACED dat interdisciplinaire ontwikkeling tussen journalisten en ontwerpers mogelijk maakt.

De nieuwe ronde van Spark Narration is gestart, waar jij als ontwerper of journalist je plan voor kan indienen. Grijp jij de kans om hedendaagse vormen van storytelling en experimentele journalistieke producties te ontdekken en te realiseren? Met dit samenwerkingsprogramma worden het conceptuele vermogen van creatieven én de analytische expertise van journalisten optimaal ingezet om tot grensoverschrijdende producties te komen.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.