Bewoners Nooitgedacht moeten wegwezen

Camping Nooitgedacht aan de Gageldijk in Maarssen wordt bewoond door mensen die elders geen huis kunnen vinden. De camping is onlangs overgenomen door Topparken. Die heeft de bewoners via een brief kenbaar gemaakt dat ze per 1 september moeten vertrekken. Topparken begon 2 februari met het slopen van onbewoonde caravans, maar moest dat op 4 februari weer stilleggen omdat ze hier geen vergunning voor hebben, meldde het AD Utrechts Nieuwsblad van 5 februari.

Topparken wil van de camping een luxe recreatie- park maken vanwege de mooie locatie aan de Maarsseveense plassen. Nooitgedacht was de laatste weken in het nieuws vanwege vele verval- len stacaravans. De bewoners zouden drugs- verslaafden zijn en schulden hebben. Nu staan er slechts twee vervallen caravans, de rest is in redelijke staat of ziet er meer dan onderhouden uit.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.