In tegenstelling tot veel andere documentaires, wordt er in 'Zeitgeist: Moving Forward' niet alleen geklaagd, maar er wordt ook een oplossing aangereikt. Dat is de reden dat deze film is gemaakt: het bieden van die oplossing. In de documentaire beweert Peter Joseph dat het antwoord op de meeste wereldproblemen in een al langer bestaand idee te vinden is: 'The Venus Project', dat ontwikkeld is door Jacques Fresco.

'Zeitgeist: Moving Forward' is de derde documentaire van Peter Joseph. Net als de eerste twee, is dit ook weer een non-profit productie. Joseph is de regisseur, schrijver, producent en redacteur van alle drie de films. De eerste film, 'Zeitgeist The Movie', is begonnen als een persoonlijk project en is toen gedeeld met de rest van de wereld als een publieke expressie om mensen bewuster te maken van mogelijke samenzweringen van een handjevol machtige mensen.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.