Dineren terwijl de groente aan tafel groeit

Outstanding in the field is in 1999 bedacht door kunstenaar en landschapsarchitect Jim Denevan. Hij creëerde een manier om mensen te laten zien waar hun eten vandaan komt en om lokale boeren te eren. Het is een culinair avontuur. Letterlijk een restaurant zonder muren.

Bij elke Outstanding worden lange, chique gedekte tafels neergezet bij boerderijen in de weide, in tuinen, op bergtoppen of op het strand. Waar de locatie ook is, de ingrediënten van het diner zijn bijna allemaal afkomstig van lokale boeren, telers en slagers en worden klaargemaakt door een chef-kok uit de regio.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.