Ben je ambitieus, bereid om hard te werken heb je een bijzondere interesse in het Europese migratievraagstuk? En wil je het liefst onderzoeksjournalist worden, maar kwam je er tot nu toe nog niet tussen? Op de redactie van Small Stream Media komt een plek ter beschikking voor een onderzoeksjournalist-in-opleiding. De plek wordt mogelijk gemaakt door het Fonds BJP. Je gaat bij Small Stream Media aan de slag voor het internationale onderzoeksproject Lost in Europe.

Small Stream Media is een publicatieplatform voor regiojournalistiek in binnen- en buitenland. Het is ontwikkeld om aandacht te besteden aan cross lokale gebeurtenissen en besluitvorming. Cross lokaal, omdat we altijd op zoek zijn naar de verbinding bij lokale zaken die op verschillende plekken plaatsvinden. Dat kan binnen Nederland, maar veel gebeurtenissen hebben overeenkomsten met ontwikkelingen buiten de landsgrenzen.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.