Collaboration O

De Dutch Desing Week is dit weekend van start gegaan. De afgelopen dagen werden er bij Collaboration-O volop voorbereidingen getroffen om alles op tijd klaar te krijgen. Zaterdag 19 oktober om 12.00 uur openden de deuren voor het publiek van de Dutch Design Week 2013. Zouden ze het halen? Of leverde het 'uitstellen tot het laatste moment’ toch teveel stress en een onoverkomelijk falen?

Collaboration-O is gevestigd op Sectie C, bezoekers van de Dutch Desing Week kunnen er deze dagen een kijkje nemen. Zelf schrijven zij over hun werk: "Collaboration-O is een collectief van 14 ontwerpers en kunstenaars gestationeerd in Eindhoven. Het collectief biedt jonge ontwerpers een kavel waarop ze de mogelijkheid hebben zelf een studio van twee verdiepingen te bouwen. Een uitgebalanceerde combinatie van individuele kantoren met een collectieve open werkplaats. De ontwerpers delen een tuin, een centrale keuken en investeren in machines die ze tijdelijk samen bezitten. Net als de verenigende letter O, is dit een organische familie van leden die samenwerken als een team. Ondersteunend naar elkaar terwijl ze hun eigen individuele pad volgen. De 14 Leden van Collaboration-O onderzoeken de creaties van concepten voor interieur, mobiliteit, animatie , kunst, technologie en experience design."

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.