Volgens Neale Donald Walsch is het tijd voor een nieuw begrip van God. In zijn boek De nieuwe openbaringen beschrijft hij aan de hand van gesprekken die hij met God voert, wat dit nieuwe Godsbeeld inhoudt en wat we kunnen doen om de zelfdestructieve richting waarin de wereld zich beweegt, te veranderen.

 Neale Donald Walsch is geboren in Milwaukee in de Verenigde staten. Hij groeide op in een rooms-katholiek gezin en heeft van kleins af aan al een grote interesse in religie en God. Dit betekende niet dat hij God altijd begreep. Na een stukgelopen huwelijk, een ernstig ongeluk en geleefd te hebben als dakloze, besloot Walsch een brief te schrijven aan God. Hoewel hij geen antwoord verwachtte, hoorde hij een stem die reageerde op zijn brief. Hij was verbijsterd, maar schreef de woorden zo snel mogelijk op. Dit was het begin van zijn succes als schrijver. De boekenreeks Gesprekken met God zijn wereldwijd bekend geworden. In die boeken zijn gesprekken te lezen die hij had met God. Gesprekken over de mens, het leven en de maatschappij. Ook in De nieuwe openbaringen gaat Walsch een gesprek met God aan.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.