Een weekendje industrieterrein Moerdijk

Het haven- en industrieterrein Moerdijk was afgelopen weekend omgedoopt tot een waar evenemententerrein. De bedrijven op het industrieterrein hielden open huis. Zij lieten zien wat ze doen en wie er werken. Een unieke aangelegenheid. Want een industrieterrein is niet iets wat je normaal gesproken in het weekend bezoekt.

De vierde zeehaven van Nederland was het hele weekend ingericht om jong en oud te vermaken en onderwijzen. Met onder andere een interactieve spellen, tours per bus en een rondvaart kon het (bedrijven)terrein verkend worden. Tijdens de verschillende rondleidingen kregen de bezoekers interessante weetjes en feitjes te horen. Ook was er een containerdorp. Deze diende als ontmoetingsplaats waar je terecht kon voor vragen en natuurlijk de nodige hapjes en drankjes.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.